دوشنبه 28 آبان ماه 1397

قابل توجه کليه متقاضيان تحصيل در دانشگاه پيام نور

آغاز ثبت نام تکميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصيلي) مقطع کارشناسي دانشگاه پيام نور

با توجه به درخواست متقاضيان تحصيل در دانشگاه پيام نور، با موافقت دفتر گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و هماهنگي سازمان سنجش آموزش کشور مرحله تکميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با اعمال سوابق تحصيلي براي کليه علاقمندان به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي مراکز و واحدهاي آموزشي دانشگاه پيام‌نور (اعم از داوطلباني که در آزمون سراسري سال 1397 ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) انجام مي پذيرد.

به گزارش روابط عمومي، کليه متقاضيان مي توانند از روز يکشنبه 22 مهرماه لغايت 15 آبان ماه پس از خريد کارت اعتباري به مبلغ 220،000 (دويست و بيست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الکترونيکي در سايت سازمان سنجش به نشانيwww.sanjesh.org، با در دست داشتن مدارک ذيل به مراکز و واحدهاي دانشگاه پيام نور مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.
لازم به ذکر است آن دسته از متقاضياني که حداکثر تا تاريخ 30 بهمن ماه 1397 موفق به اخذ مدرک پيش‌دانشگاهي و يا کارداني گردند، مي‌توانند در رشته و يا رشته‌هاي تحصيلي مربوط متقاضي شوند.
مدارک مورد نياز:
1- اصل و يا گواهي مدرک تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.
2- اصل و يا گواهي مدرک تحصيلي ديپلم نظام جديد با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش.
3- اصل و يا گواهي مدرک پيش‌دانشگاهي با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.
4- گواهي اخذ مدرک کارداني براي آن دسته از دارندگان مدرک ديپلم نظام جديد که فاقد مدرک پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.
5- اصل شناسنامه و 2 برگ کپي از صفحات آن.
6- اصل کارت ملي و 2 برگ کپي از آن.
7- شش قطعه عکس 4×3 تهيه شده در سال جاري.
8- مدرک نظام وظيفه براي برادران مشمول.

1079    تاریخ : 23 مهر 1397

لیست رشته ها و امکانات تحصیای مرکز سنندج