دوشنبه 1 خرداد ماه 1396

برگزاري مراسم روز دانشجو (16 آذر)

مراسم روز دانشجو با حضور گسترده و پرشور دانشجويان، اساتيد و كاركنان و مسئولين شهرستان در سالن آمفي تئاتر علامه مدرس دانشگاه پيام نور مركز سنندج برگزار شد.

در اين مراسم نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و کامياران در مجلس شوراي اسلامي، جنبش دانشجويي را يکي از ارزشمندترين حرکت هاي اجتماعي کشور کشور خواند و گفت: اين جنبش داراي ويژگي ها و ارزش هاي والايي است و جنبش دانشجويي کشور يکي از مهمترين و پايدارترين جنبش هاي دانشجويي جهان به شمار مي رود.

سيد احسن علوي روز سه شنبه در آيين بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه پيام نور سنندج اظهار کرد: 16 آذر ماه روزي به ياد ماندني و تاريخي در تقويم جمهوري اسلامي است و بدون ترديد جنبش دانشجويي محور اصلي تحولات و فرايند هاي اجتماعي وسياسي کشور مي باشد

وي افزود: تمامي رهبران عالم به دور از ايدئولوژي هاي حاکم بر آن جامعه نگاه ويژه اي به دانشجويان حوزه علمي و نخبگان خود دارند و بازخواني 16 آذر و شهادت سه تن از دانشجويان نيازمند تامل و بررسي هاي تاريخي و تحليل است.

علوي با بيان اينکه نظام آموزشي بايد جهان بيني و قالب هاي فکري و ارتباطات جامعه را در بر بگيرد و با تمدن ها و فرهنگ ها ارتباط داشته باشد، گفت: دانشگاه پيام نور در گسترش آموزش عالي در مناطق مختلف کشور اقدامات ارزنده اي انجام داده است

علوي خطاب به دانشجويان گفت: شما مغز متفکر، دلسوز ونيروي جوان هستيد، لذا لازمست براي رسيدن به تعالي و پيشرفت کشور و شکوفايي در تمامي زمينه هاي علمي، فرهنگي، هنري و..بيشتر از گذشته تلاش نمائيد.

وي با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوي رياست و دانشجويان پيام نور سنندج، اظهار کرد: تمامي مشکلات موجود از جمله کمبود بودجه و ساير مشکلات اين دانشگاه را در کميسيون هاي مربوطه مطرح و پيگيري کرده و با تمام توان در راستاي رفع اين مشکلات تلاش خواهيم کرد.

در ابتداي اين مراسم، رئيس دانشگاه پيام نور سنندج با بيان اينکه شانزدهم آذر ماه، روزدرهم آميختن تقوابا علم و دانش اندوزي است اظهار داشت: دانشگاه پيام نور استان به صورت کلي و مرکز سنندج عليرغم وجود نواقص و برخي مشکلات، در تمامي زمينه ها از برآيند و خروجي قابل توجهي در اکثر رشته ها بر خوردار است

وي با اشاره ميزان بازدهي قابل ملاحظه وپيشرفت علمي دانشجويان اين دانشگاه گفت: اکثريت پذيرفته شدگان آزمون هاي استخدامي کشوري واستاني از فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور است واين مهم پيام خوب وافتخار بزرگي براي اين دانشگاه است.

در پايان اين مراسم با تقدير از دانشجويان ممتاز علمي، فرهنگي، ورزشي جوائزي اهداشد و بيانه اي به مناسبت 16 آذر روز دانشجو توسط سرکار خانم فرنگيس مرادي قرائت شد.

1224    تاریخ : 16 آذر 1395