یکشنبه 3 بهمن ماه 1395

يادواره شهداي مدافع حرم

يادواره شهداي مدافع حرم و گراميداشت شهيد جواد کاکه جاني در سالن همايش دانشگاه پيام نور مرکز سنندج برگزار شد

به گزارش امور فرهنگي مرکز سنندج؛ رئيس دانشگاه پيام نور سنندج ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدا، گفت: شهيدان با نثار جان خود از اصلي ترين و حياتي ترين نمود زندگي خود گذشت مي کنند.

يعقوب احمدي در ادامه اين مراسم اظهار داشت: مقوله شهادت، الگوي پيچيده اي است چرا که متفکران غربي درتعبير اين الگو وتبيين فرهنگ شهادت ميان جامعه انقلابي که از جان ومال خود شجاعانه وخالصانه در راستاي آرامش و آسايش هموطنان خود از هيچ کوششي دريغ ندارند، سخت وامانده اند.

سپس رئيس دانشگاه پيام نور استان کردستان بيان کرد: شهيدان الگوي بارز شجاعت، شهامت، دليري و مهين پرستي براي جوانان مخصوصاً دانشجويان در صحنه علم اندوزي و دررويايي با دشمنان اين آب و خاک و مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند

اسکندر مرادي با بيان اينکه حفظ آرمان شهيدان وظيفه همه آحاد ملت است، افزود: تلاش بي وقفه جوانان و دانشجويان در تمامي عرصه هاي علمي، صنعتي، اقتصادي، فرهنگي و...کشور با محوريت ديني، نمادي از ادامه راه شهدا توسط اين قشر عظيم اجتماع است.

سپس حجت الاسلام عبدالمهدي عربشاهي مقدم مسئول دفتر نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه پيام نور استان کردستان تصريح کرد: آسايش، آرامش و پيشرفت کنوني ما مديون خون پاک شهداي اسلام و انقلاب است

وي افزود: ادامه راه اين بزرگواران موجب حفظ ارزشهاي اسلامي، تضمين استقلال کشور، اقتدار انقلاب اسلامي و... خواهد شد.

در ادامه جانشين فرمانده سپاه بيت المقدس کردستان بيان کرد: زنده نگه داشتن ياد شهدا تضمين کننده استقلال و پيشرفت کشور و گسترش ارزش هاي اسلامي خواهد شد

سردار محمد فلاح اظهار داشت: شهيدان ظرف وجودشان مملو از اخلاص، گذشت و ولايت مداري است و بايد ياد آنها را زنده نگه داريم.

در پايان اين مراسم از طرف دانشگاه پيام نور مرکز سنندج لوح تقدير به خانواده شهيد سرافراز، جواد کاکه جاني، اهدا شد.

649    تاریخ : 13 آذر 1395