سه شنبه 6 تیر ماه 1396

مراسم معرفي مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور واحد سنندج

روز سه شنبه 9آذر ماه سال جاري در دفتر مديريت دانشگاه پيام نور مرکز سنندج مراسم معارفه مسئول بسيچ دانشجويي اين دانشگاه با حضور دکتر اسکندر مرادي رئيس مرکز پيام نور،دکتر يعقوب احمدي رئيس دانشگاه پيام نورمرکزسندج وعلي محمد پناه مسول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان کردستان برگزار شد.

رئيس دانشگاه پيام نور استان کردستان در اين مراسم با بيان اينکه بسيج هميشه در پيشبرد اهداف فرهنگي دانشگاه همگام وهمراه وبدنه فکري وبازوي قوي اين نهاد است اظهار داشت: مسئول بسيج دانشجويي با تعامل ميان دانشگاه وبسيج با مشارکت قوي وحضور هميشگي خود در تمامي عرصه هاي فرهنگي در درراستاي تحقق اهداف کلان نظام وبرنامه هاي دانشگاه گام برمي دارد.

اسکندر مرادي در ادامه افزود: بسيج بايد بازوي فکري ما به عنوان يک تفکر، انديشه و ايده و همراه با رويکرد نرم افزاري تمامي مشکلات وبرنامه هاي دانشگاه را به سمت وسوي تعالي وپيشرفت هدايت کند.

در ادامه اين مراسم دکتر يعقوب احمدي  با اشاره به لزوم تشکيل بسيج دانشجويي در دانشگاه ها اظهار داشت: فعاليت اين قشر جوان علمي وفرهنگي در راستاي تحقق اهداف نظام جمهوري اسلامي و رويکرد دانشگاه گامي به سوي پيشرفت، نوآوري و موفقيت واشاعه فرهنگ وتفکر بسيجي است.

رئيس دانشگاه پيام نورمرکز سنندج خطاب به مسئول بسيج دانشجويي افزود: اميدواريم با همکاري وتعامل همديگر در راستاي اهداف اين دانشگاه ورعايت برخي اصول در مسير وحدت وهمگرايي در مقابل  آرمانهاي نظام همکاري وهماهنگي لازم وسازنده اي براي داشتن دانشگاهي عالي وموفق درسطح  استان وکشور داشته باشيم.

علي محمد پناه مسئول بسيج دانشگاه هاي استان کردستان در ادامه اين مراسم ضمن اشاره به وظايف خطير دانشجويان بسيجي بيان کرد: بسيج دانشجويي ميراث گرانبهاي امام راحل(ره) است.

وي با بيان اينکه امروزه يکي از دروني ترين تشکل ها ، تشکل نيروي بسيج دانشجويي وطلبه در دانشگاه است افزود: حوزه علميه و دانشگاه رسالت مقابله با نيروي ايازي واستکبار جهاني را با حضور هميشه در صحنه خود به دوش کشيده  چراکه تحقق آرمانهاي نظام توسط اين دو نهاد فرهنگي دنبال مي شود.

محمد پناه درپايان راهبرد  وظايف بسيج دانشجويي درمقابل مردم را روشنگري صادقانه،در برابر مسئولين مطالبه گري منصفانه ودر مقابل دشمن دفاع هوشمندانه اعلام کرد.

در خاتمه اين  مراسم  حکم مسئوليت  به کيوان رضايي دانشجوي بسيجي دانشگاه پيام نور سنندج اهدا شد.

1174    تاریخ : 9 آذر 1395