سه شنبه 6 تیر ماه 1396

برگزاري همايش معرفت افزايي اساتيد استان هاي غرب و جنوب کشور در شهر مقدس قم

همايش معرفت افزايي ويژه اساتيد استان هاي غرب و جنوب کشور در مرکز تخصصي مهدويت شهر مقدس قم برگزار شد

در اين همايش 4 روزه، که توسط دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه پيام نور استان کردستان برگزار گرديد ،مسائل مرتبط با انديشه و حکومت اسلامي و ظهور امام زمان (عج) مورد بررسي قرار گرفت

استادان مطرح حوزه علميه و مرکز تخصصي مهدويت قم در اين نشست، مباحث تخصصي و متعددي در حوزه هاي حکومت اسلامي، ظهور امام زمان (عج)، شروط ظهور، عدالت و حکومت اسلامي در جهان، دکترين مهدويت و...را مطرح نمودند

همچنين درپايان اين نشست اساتيد و بزرگان موضوع بحث من جمله آيت الله نجم الدين طبسي ، حجت الاسلام والمسلمين جناب دکتر مستشاري ،حجت الاسلام والمسلمين جناب دکتر جمشيدي راد و همچنين حجت الاسلام والمسلمين جناب دکتر عربشاهي مقدم مسئول محترم دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي پيام نور استان کردستان به عنوان مسئول دوره برگزار شده پرسش هاي شرکت کنندگان در مورد دوران ظهور و برپايي دوره را پاسخ دادند/.

ارائه سخنراني هاي تخصصي، جلسات هم انديشي، بازديد از اماکن مذهبي و... از ديگر برنامه هاي اين همايش تخصصي برگزار شده است.

1284    تاریخ : 11 آبان 1395