یکشنبه 3 بهمن ماه 1395

بخشنامه شهريه بازگشت به تحصيل (دانشجويان عدم مراجعه ) مقطع کارشناسي و ارشد

بخشنامه شهريه بازگشت به تحصيل (دانشجويان عدم مراجعه ) مقطع کارشناسي و ارشد

روساي محترم استان ها

باسلام و احترام، باعنايت به سياست هاي دانشگاه جهت تسهيل در ادامه تحصيل دانشجويان و در اجراي مقررات بازگشت به تحصيل دانشجويان عدم مراجعه و انصرافي مطابق پيوست شماره 2 آيين نامه کارشناسي مصوب 8/12/1391 و پيوست شماره 1 آيين نامه کارشناسي ارشد مصوبه 25/4/1392 به استحضار ميرساند: بر اساس دستور بيستم، نشست عادي چهل و هفتم هيات امناي دانشگاه ( مورخ 12/4/1395) مقرر گرديد: آن دسته از دانشجويان پذيرفته شده در دانشگاه که براي ثبت نام و ادامه تحصيل مراجعه نکرده اند در صورت ارائه تقاضاي ادامه تحصيل و وجود ظرفيت براي همان نيمسال در قالب سنوات مجاز تحصيلي، براي نيمسالهاي عدم مراجعه مطابق مقررات ذيل ثبت نام بعمل آورند.

1. در طول دوره اي که دانشجو مراجعه نداشته است بايد مرخصي تحصيلي با احتساب در سنوات و پرداخت شهريه ثابت ثبت شود.
  2. مقررات اخذ شهريه اين دانشجويان به شرح جدول ذيل است.

مقطع تحصيلي

ميزان هزينه

کارشناسي

50% شهريه ثابت بابت هر نيمسال تحصيلي که مراجعه نشده است.

کارشناسي ارشد

30% شهريه ثابت بابت هر نيمسال تحصيلي که مراجعه نشده است.

1. دانشجوياني که جهت ثبت نام مراجعه ننموده اند ( اعم از عدم مراجعه، انصراف يا اخراج معرفي به نظام وظيفه ) مي توانند از تسهيلات اين بخشنامه استفاده نمايند.
  2. دانشجوي متقاضي بازگشت به تحصيل بايد به ازاي هر 15 واحد باقي مانده در مقطع کارشناسي و هر 8 واحد باقي مانده در مقطع کارشناسي ارشد حداقل يک نيمسال سنوات مجاز تحصيلي داشته باشد، دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد شيوه آموزشي و پژوهشي براي اخذ و گذراندن درس پايان نامه حداقل بايد يک نيمسال سنوات مجاز داشته باشند.

تبصره: دانشجويان مقطع کارشناسي که متقاضي اخذ مدرک کارداني هستند( به شرط ارائه تعهد مبني بر تقاضاي بازگشت به تحصيل براي اخذ مدرک کارداني ) برنامه درسي آنها بر اساس سقف واحدهاي دوره کارداني محاسبه مي شود.

1. بازگشت به تحصيل در طول تحصيل فقط براي يکبار، در اداره آموزش مرکز / واحد صورت مي پذيرد.

تبصره: بازگشت به تحصيل بيش از يکبار در شوراي آموزشي استان قابل طرح و تصميم گيري مي باشد.

1. لغو عدم مراجعه تبعه غير ايراني براي حداکثر يک نيمسال با مقررات اعلام شده بلامانع است و چنانچه عدم مراجعه بيش از يک نيمسال تحصيلي باشد بازگشت به تحصيل آن با موافقت اداره کل دانشجويان غير ايراني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ميسر خواهد بود.
  2. لغو عدم مراجعه دانشجويان مشمول خدمت  نظام وظيفه که تا قبل از اتمام سنوات مجاز دوره ، حداکثر تا دو نيمسال عدم مراجعه داشته باشند و اتمام واحدهاي دوره در مدت مجاز ميسر باشد،  شامل مقررات اين دستور العمل مي شود.

تبصره: دانشجويان مشمول خدمت نظام وظيفه در صورت عدم مراجعه بيش از دو نيمسال يا انصراف، پس از لغو معافيت تحصيلي از سوي مرکز محل تحصيل و تعيين تکليف خدمت سربازي توسط نيروي انتظامي جمهوري اسلامي مي توانند با ارائه  کارت پايان خدمت يا معافيت دائم از مقررات اين دستور العمل استفاده نمايند.

1. دانشجوياني که بدليل ممانعت سازمان محل اشتغال در خواست انصراف نموده اند بايد به همراه درخواست بازگشت به تحصيل، نامه موافقت از سازمان محل اشتغال را به دانشگاه ارائه نمايند.
  2. اين مقررات براي دانشجوياني که از نيمسال اول 96-95 تقاضاي بازگشت به تحصيل دارند قابل اجرا مي باشد و نظارت بر حسن اجراي آن بر عهده رياست محترم مرکز /واحد وجنابعالي خواهد بود.

1329    تاریخ : 17 شهریور 1395